Komplette hjemmesideskabeloner fra kr. 1.700,-

Udvalg af forskellige hjemmesideskabelonerVi tilbyder også færdigt designede hjemmeside-skabeloner, der er velegnede til både private og virksomheder. Med vore hjemmesideskabeloner kan du få et professionelt design til en lav pris, og samtidig spare en masse tid, da selve designet allerede er udarbejdet.

Du kan selv indsætte logo, tekst og billeder på skabelonerne, samt udskifte hovedbillede og farve på overskrifter og links, alt efter den valgte skabelon. Dette giver dig mulighed for nemt at give din hjemmeside det udtryk du ønsker.

Vi kan naturligvis også hjælpe dig med at vedligeholde siden og opsætte indholdet, hvis du ønsker dette. Denne service er ikke inkluderet i den faste pris for skabelonerne og beregnes ud fra tidsforbrug. Timeprisen er kr. 550 ekskl. moms.

Er der behov for yderligere funktionalitet på hjemmesiden, kan denne altid udvides. Vi tilbyder en bred vifte af tilkøbsmoduler, som kan tilføjes når behovet melder sig.Priser for skabelonløsninger
 Medlemmer af PrimanetIkke medlemmer af Primanet
Oprettelse af skabelonløsning Kr. 1.700,- Kr. 2.500,-
Oprettelse af forum Kr. 800,- Kr. 1.500,-
Hosting af skabelonløsning Kr. 300,- Kr. 600,-

Alle priser er ekskl. moms.

Se de færdige skabeloner

Skabelon 1 - 5 leveres med søgefelt og nyhedsmodul installeret og opsat.

Hjemmesideskabelon 1


Klik på billedet for at se skabelon 1 i drift.

Hjemmesideskabelon 1 har et let og luftigt design, med mulighed for at skifte det store hovedbillede ud med et der passer til dine behov. Teksten "Hjemmesidens navn" ændres automatisk til navnet på din hjemmeside. Du kan tilføje dit logo, ændre farve på sidens overskrifter og links. Det er muligt at slå undermenu, nyheder og sidens titel til og fra på de enkelte sider.

Hjemmesideskabelon 2


Klik på billedet for at se skabelon 2 i drift.

Hjemmesideskabelon 2 har afrundede former og er designet med neutrale farver. Du har mulighed for at skifte det store hovedbillede ud med et der passer til dine behov. Teksten "Hjemmesidens navn" ændres automatisk til navnet på din hjemmeside. Du kan tilføje dit logo, ændre farve på sidens overskrifter og links. Det er muligt at slå nyheder og sidens titel til og fra på de enkelte sider. Siden har dropdown (fold ud) menu.

Hjemmesideskabelon 3


Klik på billedet for at se skabelon 3 i drift.

Hjemmesideskabelon 3 har et friskt udseende med en ekstra kolonne til tekst i højre side. Du har mulighed for at skifte hovedbilledet ud med et der passer til dine behov. Teksten "Hjemmesidens navn" ændres automatisk til navnet på din hjemmeside og kan fjernes helt. Du kan tilføje dit logo, ændre farve på sidens overskrifter og links. Det er muligt at slå nyheder og sidens titel til og fra på de enkelte sider.

Hjemmesideskabelon 4


Klik på billedet for at se skabelon 4 i drift.

Hjemmesideskabelon 4 er designet med neutrale farver. Du har på denne skabelon mulighed for at skifte det store hovedbillede samt billedet i venstre side ud med et der passer til dine behov. Teksten "Hjemmesidens navn" ændres automatisk til navnet på din hjemmeside. Du kan tilføje dit logo, ændre farve på sidens overskrifter og links. Det er muligt at slå nyheder, billedet i venstre side, undermenu og sidens titel til og fra på de enkelte sider. Siden har undermenu og dropdown (fold ud) menu.

Hjemmesideskabelon 5


Klik på billedet for at se skabelon 5 i drift.

Hjemmesideskabelon 5 er designet med mørke neutrale farver. Teksten "Hjemmesidens navn" ændres automatisk til navnet på din hjemmeside og kan slåes fra hvis det ønskes. Du kan tilføje dit eget logo og ændre farve på sidens overskrifter og links. Det er muligt at slå nyheder, undermenu og søgefelt til og fra på de enkelte sider.

Hjemmesideskabelon 6


Klik på billedet for at se skabelon 6 i drift.

Hjemmesideskabelon 6 er designet med mørke og neutrale farver. Denne løsning leveres med et flot "slideshow", hvor man nemt selv kan indsætte billeder. Du kan tilføje dit eget logo og ændre farve på sidens overskrifter og links. Det er muligt at slå de rullende nyheder, undermenuer og feltet med senest opdaterede sider til og fra på de enkelte sider.

Hjemmesideskabelon 7


Klik på billedet for at se skabelon 7 i drift.

Hjemmesideskabelon 7 er designet med mørkblå og neutrale farver. Den leveres med et flot "slideshow", hvor man nemt selv kan indsætte billeder. Du kan tilføje dit eget logo og ændre farve på sidens overskrifter og links. Det er muligt at slå de rullende nyheder, undermenu, samt feltet med senest opdaterede sider til og fra på de enkelte sider.

Med en færdig hjemmesideskabelon får du:

  • En færdigt designet tom hjemmeside, der er meget nem at vedligeholde.
  • Nyhedsmodul og søgefunktion er inkluderet.
  • Mulighed for selv at oprette indhold, skifte logo, hovedbillede, farve på overskrifter og links.
  • Adgang til dansk on-line brugermanual.
  • Eget maildomæne med op til 10 mailkonti inkluderet.
  • Adgang til webmail med kalender, antispam og antivirus.Nyt fra Primahost

17.06.2011

I forbindelse med sammenlægningen af bredbåndsforeningerne Rougsø Net og Norddjurs Net, til bredbåndsforeningen Primanet, har Primahost stået for udarbejdelsen af Primanets nye hjemmeside.

03.12.2010

Primanet har, som noget helt nyt, startet et webafsnit, der tilbyder hjemmesideløsninger og hosting af hjemmesider til både virksomheder, foreninger og private.