Hosting af hjemmesider og e-mail, samt backup

Vi tilbyder hosting af både e-mails og hjemmesider til foreningen Primanets medlemmer og andre interesserede. For medlemmer af foreningen, er der betydelige besparelser at hente på begge dele.

Gør-det-selv webhotel

Vi stiller et gratis webhotel til rådighed for de af foreningens medlemmer der kan bygge en hjemmeside selv.

Primahost webhotel

Webhotel til Primahostløsninger - både skabelonbaserede og unikke hjemmesider.
Fra kr. 300,- årligt.

Backup af webhotel

Med en backupaftale kan du være sikker på at du altid kan genskabe dit indhold på din hjemmeside. Det er også muligt at bestille en enkelt backup ved behov.

Gratis hosting af domænebaseret e-mail

Få en professionel domænebaseret mail-adresse tilknyttet dit domæne med mulighed for flere mailkonti og plads efter behov. Vi hoster dine e-mailkonti gratis, hvis du er medlem af Primanet eller har et webhotel hos os.
Vi beregner et oprettelsesgebyr på kr. 100,- pr. henvendelse ved oprettelse af op til 10 mailkonti. Efterfølgende 10 konti koster kr. 100,- plus oprettelsesgebyr på kr. 100,- pr. henvendelse.

Alle priser er ekskl. moms.Webhotel - gør-det-selv

Vi stiller et webhotel gratis til rådighed for dig der kan selv. Her har du mulighed for at oprette din egen html, php eller asp hjemmeside. Vi stiller p.t. ikke som udgangspunkt en database til rådighed. Har du behov for en sådan, kan du kontakte os, og vi ser om vi kan finde en løsning.

Du får adgang til webhotellet via ftp. Vi anbefaler at benytte filezilla - et gratis og velfungerende ftp program. Filezilla kan hentes her.

Hosting af skabelon løsninger og unikke websites

Vi sætter din hjemmeside op på et webhotel på vores Microsoft servere og opretter en database til hjemmesiden, samt peger dit domæne over på hjemmesiden.

I denne løsning har du adgang til at oprette tekster, lagre billeder og filer igennem CMS Made Simple. Du her derved ikke direkte adgang til webhotellet og databasen, hvilket sikrer at din hjemmeside ikke bliver slettet eller beskadiget ved en fejl.

Vi anbefaler at gemme en kopi af tekster og materialer lokalt på din egen computer, hvis du kommer til at lave ændringer du senere fortryder. På denne måde kan du nemt oprette indholdet igen.

Vi tager altid en backup af både hjemmeside og database ved aflevering. Denne service er inkluderet i prisen. Ønsker du at vi løbende skal tage backup af din hjemmeside, kan dette bestilles som en enkeltydelse eller som en fast aftale, hvor vi automatisk tager backup f.eks. en gang i måneden eller oftere, hvis der er behov for dette.

Backupaftale af webhotel og database

Primahost tager dagligt backup af alle vores servere i tilfælde af brand og nedbrud m.v. Det er dog meget kostbart, hvis vi skal finde og genoprette en enkelt hjemmeside fra denne backup.

Derfor anbefaler vi en backupaftale, hvor vi automatisk tager backup af din hjemmeside en gang i måneden eller efter behov. Det er også muligt at købe en enkelt backup.

En backupaftale med 12 x backup koster kr. 2.700,- Du bestemmer selv hvor tit og hvornår der skal tages backup. Ved at købe en backupaftale sparer du kr. 900,-

En enkelt backup koster kr. 300,- Dette kan være nyttigt, hvis du f.eks. har lavet en større opdatering af indholdet på din hjemmeside.

Alle priser er ekskl. moms.

Hosting af domænebaseret e-mail

Ønsker du domænebaseret e-mail gennem Primahost, får du for kun kr. 100,- i oprettelsesgebyr, op til 10 pop3 mailkonti ved etablering af en hjemmeside.

Bestilles mailkonti gennem flere omgange, påregnes oprettelsesgebyret pr. henvendelse.

Med mailkonti gennem Primahost får du desuden:

  • Adgang til webmail
  • Kalendersystem
  • Antispam
  • Antivirus

Ved efterfølgende oprettelse af yderligere mailkonti, betales der kr. 100,- ekskl. moms pr. påbegyndt 10 mailkonti, samt oprettelsesgebyr på kr. 100,- pr. henvendelse.
Det vil sige, at bestiller du de første 10 mailadresser på en gang koster det kr. 100,-. Derimod koster det kr. 200,- at bestille op 10 mails af to omgange.

Ønsker du blot en almindelig personlig e-mail konto beder vi dig kontakte Primanet.

Alle priser er ekskl. moms.
Nyt fra Primahost

17.06.2011

I forbindelse med sammenlægningen af bredbåndsforeningerne Rougsø Net og Norddjurs Net, til bredbåndsforeningen Primanet, har Primahost stået for udarbejdelsen af Primanets nye hjemmeside.

03.12.2010

Primanet har, som noget helt nyt, startet et webafsnit, der tilbyder hjemmesideløsninger og hosting af hjemmesider til både virksomheder, foreninger og private.

 

Betingelser for at have et webhotel hos Primahost

For at have et webhotel hos Primahost, er det en forudsætning, at vi får tilladelse til at overføre domænet til Gratis DNS, hvorfra pegning til vores webhotel foretages.

Backup af indhold m.m. på webhotellet påhviler dig med mindre andet er aftalt.

Bemærk! Vi forbeholder os ret til at nedlægge webhotellet uden varsel, hvis det anvendes til fil-deling eller anstødeligt materiale.

Læs mere i forretningsbetingelserne.