Hjemmesideløsninger fra Primahost

Primahost har valgt at satse på to forskellige hjemmeside-løsninger til dig, som gerne vil have en høj grad af fleksibilitet, og samtidig have fordelene ved et gennemtestet og økonomisk rentabelt indholdsstyrings-system med masser af udvidelsesmuligheder.

Unikke hjemmesidløsninger

Professionelt hjemmesidedesign og opbygning ud fra dine ønsker. Vi hjælper fra start til slut.

Færdige skabeloner fra kr. 1.700.-

Den hurtige og billige vej til nettet med en færdigbygget justerbar hjemmeside.

Alle priser er ekskl. moms.Webdesign - professionelt og billigt

Vores hjemmesideløsninger indeholder alt, hvad der kræves af en stærk og professionel hjemmeside. Siderne er nemme at vedligeholde med det gennemtestede indholdsstyringssystem CMS Made Simple, der har alle de funktionaliteter, der skal bruges for nemt og enkelt at kunne vedligeholde en dynamisk hjemmeside.

Gennem udviklingsprocessen kan vi hjælpe med det hele, lige fra design og implementering til søgemaskineoptimering. Vi hjælper dig også godt i gang med drift og vedligeholdelse, og står altid klar med support og rådgivning, hvis der bliver behov for det.

 

Unikke hjemmesider

 

Individuelt udarbejdet hjemmeside med et lækkert og indbydende design, der stemmer overens med virksomhedens nuværende identitet.


Mere om unikke hjemmesider

 

 

 

Skabelon løsninger

 

Skabelonbaseret hjemmeside med mulighed for at vælge imellem flere forskellige design. Hjemmesiderne er allerede bygget, og kommer med mulighed for at tilpasse enkelte dele af designet.

Mere om skabelon løsninger

 
Nyt fra Primahost

17.06.2011

I forbindelse med sammenlægningen af bredbåndsforeningerne Rougsø Net og Norddjurs Net, til bredbåndsforeningen Primanet, har Primahost stået for udarbejdelsen af Primanets nye hjemmeside.

03.12.2010

Primanet har, som noget helt nyt, startet et webafsnit, der tilbyder hjemmesideløsninger og hosting af hjemmesider til både virksomheder, foreninger og private.

 

 

Kvalitetssikring

Et Primahost website er altid testet på de nyere versioner af større internet-browsere, som f.eks. Internet Explorer,
Firefox og Chrome.

Vi validerer HTML og CSS koden så denne lever op til de definerede HTML standarder.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!

Disse tiltag er med til at fremtidssikre din hjemmeside og sikrer, at siden ser så ens ud som muligt i de forskellige internetbrowsere.